Müük ja teenindus

Praktikult praktikule: Kuidas arendada konkurentsivõimelist toodet toiduainetööstuses?

Nutikamat tootearendust nõuab üha karmistuv konkurents, kiirelt muutuvad trendid, kasvav tarbijate nõudlikkus, tugev hinnasurve ja rõhuv kulude kokkuhoid igas protsessi faasis.
Toiduainetööstusele suunatud praktilisel tootearenduse koolitusel keskendumegi konkurentsivõimelise toote arendamise ja elutsükli pikendamise metoodikatele, mis aitavad kõige efektiivsemalt soovitud tulemuseni jõuda. Koolitusel läbiviidavate temaatiliste töötubade raames on hea võimalus koheselt õpitu personaalseks tegevusplaaniks vormida ning sellele ka esmane tagasiside saada.

Koolitaja

Gunnar Obolenski

Gunnar Obolenski

Gunnar Obolenski on töötanud  ligi...

Toimumisaeg

14. november 2018 10:00-15:30

Toimumiskoht

Park Inn By Radisson Central Tallinn Narva maantee 7c, Tallinn Vaata kaardilt

Koolituse maksumus

kuni 30. oktoober 179 € + km (kehtib infokirja regulaarsetele saajatele),

alates 31. oktoober 209 € + km. Maksumus sisaldab: koolituspäeva, kohvipause, buffet-lõunat, koolitusmaterjale, tunnistust

AJAKAVA

6 akadeemilist tundi auditoorset õpet

09.45–10.00 Kogunemine ja hommikukohv

10.00-11.30 Töötuba: Üheksa korda mõõda, üks kord lõika
Tulemusliku tootearendusprotsessi põhialused
Eesmärgid ja segmenteerimine
Analüütiline planeerimine

11.30-11.45 Kohvipaus

11.45-13.15 Töötuba: Tühi kott ei seisa püsti
Koostöö, pädevus ja kalkuleerimine
Ressursid ja vastutajad vs otsustajad
Toodetavus, kvaliteet, kohandumine

13.15-14.00 Lõuna

14.00-15.30 Töötuba: Kuidas külvad, nõnda lõikad
Toote elutsükli käivitamine
Müügi- ja turunduskanalid

EESMÄRK

Omandada teoreetilisi teadmisi ja praktilisi oskusi konkurentsivõimelise toote arendamise, toote elutsükli pikendamise, koostöö parendamise jpm metoodikate kohta, mis aitavad kõige efektiivsemalt soovitud tulemuseni jõuda.

ÕPIVÄLJUNDID

Koolituse tulemusena osaleja:
• teab traditsioonilise ja kohanduva tootearendusprotsessi erinevusi;
• oskab hinnata turgu, sihtgruppe, konkurentsi ja tootearenduse protsessi tervikuna;
• on teadlik võimalikest riskidest, mis ohustavad projekti eesmärgi täitumist;
• mõistab koostöö kvaliteedi mõju ja olulisust tulemusliku tootearendusprojekti elluviimisel.

Õppekava rühm: tootmine ja töötlemine

SIHTGRUPP

Toiduainetööstuste tootearendajad, tootmisjuhid, kvaliteedijuhid, tehnoloogid, osakondade juhid ja teised spetsialistid, kes puutuvad tihedamalt kokku tootearenduse protsessiga.

Õppe alustamise tingimused: puuduvad

MEETODID

• koolitusele eelnev väike ettevalmistav töö, mis on vajalik praktilise töötoa ülesandeks
• interaktiivne loeng ja arutelu
• tootearenduse juhtumite analüüsid ja võrdlusnäited
• praktilised töötoad koolitaja poolt valitud tootearenduse protsesside teemadel, mille käigus valmib koolituse lõpuks igal osalejal personaalne arendusplaan

Lõpetamise tingimused ja väljastatavad dokumendid

Koolituse läbimisel täies mahus väljastatakse osalejale tunnistus vastavalt täienduskoolituse standardis sätestatud nõuetele.

Tasumine / loobumine

Registreerumise järgselt saadame Teile sellekohase kinnituse ja koolitusarve, mille palume tasuda Excellence Koolitus- ja Arenduskeskus OÜ arvelduskontole: Swedbank IBAN EE74 2200 2210 5162 8618.

Koolitusest loobumise korral palume teatada sellest kirjalikult vähemalt kaks täistööpäeva enne koolituse toimumist, st hiljemalt 9. novembriks. Hilisemal loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest.

Lisainformatsioon

Excellence Koolitus- ja Arenduskeskus on Eesti Töötukassa koolituskaardi koostööpartner. Koolituskaardi kohta saab lähemalt lugeda SIIT.

Koolitusjuht

Liisi Männistu

Liisi Männistu

liisi.mannistu@excellence.ee

+372 648 7000

+372 58 417 448

Praktikult praktikule: Kuidas arendada konkurentsivõimelist toodet toiduainetööstuses?

14. november 201810:00-15:30Park Inn By Radisson Central Tallinn
179 € + km

Registreerimine

Registreerimine

Praktikult praktikule: Kuidas arendada konkurentsivõimelist toodet toiduainetööstuses?

14. november 201810:00-15:30

179 € + km

NB! Registreerides rohkem kui 5 osalejat, küsige personaalset pakkumist

Maksumus
Koolitus Praktikult praktikule: Kuidas arendada konkurentsivõimelist toodet toiduainetööstuses?
Osalejaid
Maksumus 179 € + km
Kokku
360 € + km

Registreerumise järgselt saadame Teile sellekohase kinnituse ja koolitusarve, mille palume tasuda Excellence Koolitus- ja Arenduskeskus OÜ arvelduskontole: Swedbank IBAN EE74 2200 2210 5162 8618.

Koolitusest loobumise korral palume teatada sellest kirjalikult vähemalt kaks täistööpäeva enne koolituse toimumist, st hiljemalt 9. novembriks. Hilisemal loobumisel kuulub tasumisele 100% koolituse maksumusest.

Liitu meie pakkumiskirjaga

Liitu meie pakkumiskirjaga